сряда, 22 април 2009 г.

Сексът е хубав когато има чувства

Новата връзка носи противоречиви емоции – главно любовно вълнение и притеснение дали ще се получи. Измъчват ни въпроси за първата целувка, за постепенното сближаване, но най-вече за първия секс.

Първият секс винаги е, както трепетно очакван, така и плашещ. Притесняваме се как ще се представим и как ще се представи партньорът ни. Дали ще изпитаме удоволствие или по -скоро ще се чувстваме смутени?

8048_0.jpg

Първият секс! Може да го отлагаме, но така притеснението няма да отмине. Не и докато не отмине първата ни нощ заедно.

Как да отпратим притесненията и да се отдадем с желание на първия ни интимен контакт?

Първото и най-важно условие е да прогоним черните мисли, че първият секс ще е несполучлив. Ако тръгнем с такава нагласа, при всички положения ще сме изключително стегнати и трудно ще успеем да предразположим партньора си, както трудно ще се оставим и ние на удоволствието.

Имайте едно на ум, че няма да съдите за цялостния си сексуален живот по първия контакт. Напълно е ясно, че е малко вероятно да останете очаровани още от самото начало.

8048_1.jpgТогава са водещи фактори като притеснение, вълнение, нервност. Надали ще може да дадете всичко от себе си и в това няма нищо срамно. Ако наистина ви харесва човекът, с когото сте и искате да се обвържете за по-дълго и по-сериозно, няма за къде да бързате. Времето е пред вас и ще намерите време да се отдадете пълноценно един на друг, да изучавате телата си и да откривате удоволствието.

Ако планувате секс за една вечер, вземете максималното от партньора си и дайте всичко от себе си. Знаете, че няма да го видите повече, нали? В такъв случай притеснението няма място тук.

Много двойки предварително водени от тревогата как ще се представят в леглото, си говорят за това. Уверяват се, че първият секс не е решаващ и си обещават поредварително, че с времето ще овладеят притеснението си.

Първият секс между двама души, които се желаят и тепърва се радват на любовта си е изключително чувствено изживяване. Вълнението е голямо, но ако се абстрахираме от него, ще се насладим на прекрасно изживяване. Нека не му позволяваме да се намърда най-нахално в отношенията ни, а да се опитаме да го прогоним.

Ние двамата сме най-важни. Щом искаме да сме заедно, ще бъдем. Сексът винаги е хубав, когато има чувства между двама души. И дори първият секс малко да ни притеснява, то ще видите, че в момента, в който се отзовете между чаршафите с любимия си, тревогите бързо ще се изпарят.

Когато възбудата вземе превес над притеснението, ни чака вълнуващо и прекрасно изживяване. Тогава само ние двамата сме важни, а екстаза, който изпитват телата ни от сливането си, ще пребори притеснението.

Винаги подхождаме скептично към първия секс. А всъщност от нас зависи да избягаме от предварително наложеното възприятие, че първият секс е кофти. Нали искаме да изпитаме по-голяма близост с човека, с който сме? Нали искаме да се отдадем на това удоволствие? Ами тогава да му се отдадем, без да страдаме от скрупули, без да се притесняваме от телата си, без да се смущаваме ще му хареса ли. Най-силният афродизиак е любовта между двама души и желанието им да бъдят едно цяло. Тогава няма място за никакви скрупули.


Няма коментари:

Публикуване на коментар