понеделник, 20 април 2009 г.

Сексуалните фантазии на жената

Вече разнищихме сексуалните фантазии на нашите половинки. Ние обаче също си имаме еротични блянове и те не са по-маловажни, нито по-скучни. Напротив – порочните желания на жените могат да бъдат нестандартни и адски горещи.

Какви са най-честите сексуални фантазии на нежния пол?

7447_1.jpg
Секс с непознат
Те се срещат неочаквано, усещат страстта и без много приказки се отдават на страстен секс. Вечерта завършва с „Приятно ми е. Аз съм...“ и никога повече не се виждат. Тя ще пази само спомена и огромната наслада, която е изпитала.

Тройка.
При мъжете тя се услажда повече, когато е с две жени. Ще решите, че жените предпочитат двама мъже. Да, ама не! Много жени предпочитат именно тройка с с мъж и друга жена, защото така ще изпробват нещо различно и страстно. Вариантът с двама мъже обикновено се услажда на по-горделивите и ревниви дами.

Монтьор
Той е по панталон и потник, целият е омазан в масло и запотеното му тяло излъчва влудяващ сексапил. Не се иска нищо друго, освен да го оставите по сръчния му инструмент и да се възползвате максимално. После двамата ще се изкъпете и той ще заприлича на холивудски актьор.

7447_2.jpgСекс с чернокож
Прословутото мнение за размера и уменията на чернокожите не спира да буди женското любопитство. Фактът, че у нас има малко такива хора, разпалва мераците на българките още повече. Вярва се, че те са още по-издържливи поради наличието на по-голямо количество тестостерон в кръвта им.

Да прави секс с жена
Бисексуалността е характерна за много жени. Дори да си падат изцяло по мъже и да имат сериозна връзка с любящ партньор, много жени мечтаят поне веднъж да пробват как е с жена. От опит глава не боли...

Секс върху или в кола
Някои предпочитат да е на много скришно място, други не се плашат и от случаен минувач. Важното да запотите стъклата или да се случи нещо на капака на колата, което след това ще обясните като лек инцидент. Сексът и колата са си класика от много време и определено поне веднъж трябва да се възползвате.

Завързване

Тя е голя, беззащитна, със завързани очи. Партньорът й я завързва за четирите края на леглото и й доставя върховно удоволствие, без дори знае как става. Няма и значение. Важното е, че е на седмото небе.

В тоалетната

Излизате на клуб, пийвате си няколко питиета, всички в компанията са развеселени, целувате се страстно с любимия и ви идват мераците. Няма защо да се чудите, най-близкото място е тоалетната. Не е особено чисто, нито интимно, но ще ви остане горещ спомен, за който ще се сещате с усмивка.

Секс на плажа

Е, това няма как да не ви харесва. Топла лятна нощ, нежен пясък, шумолящо море, свеж въздух... Толкова е прекрасно! Трябва ви само една голяма хавлия и местенце, където няма да ви безпокоят и ще изживеете най-вълнуващия секс през живота си. Ако е с този, когото обичате, изживяването ще остане незабравимо.

Брутален секс, където тя командва положението
Това не е за всяка жена, но поне веднъж в живота ви се е искало да сте в ролята на фаталната жена, която определя правилата и й се иска да бъде „хард“. Искате да сте с черно бельо, жартиери, силен грим и буйна коса. Искате да го побъркате и той да няма право на мнение. Искате да сте различна и страшно сексапилна. Е, няма мъж, който да откаже подобно нещо!

6744_1.jpg

Разтапяща романтика със свещи и шампанско

Любовта понякога ни предразполага да гледаме с огромна нежност на любимия. Искаме да се наслаждаваме на всяка точка от тялото му, да се целуваме и да се галим до безкрайност. Да отпиваме бавно от питието, да слушаме музика, да се гледаме и телата ни да се възбуждат от нежността. Сексът е бавен, нежен и повече от опияняващ... Всяка жена има нужда от подобни нощи.

Сметана, шоколад или нещо за мазане.
Ммм... Колко е приятно да оближете сметаната от телата си. Това е забавно, секси и адски вкусно. Ако си мечтаете за подобна вечер, няма защо да се притеснявате да го споделите с партньора си, защото е безобидно и не е никак извратено.

Каква е вашата сексуална фантазия?
Ако искате да се реализира бързо, не си губете времето, а я прошепнете на половинката си. Все пак не само ние трябва да се стараем да им угаждаме. Те също имат върху какво да се потрудят
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар